Tante Kiki
Προσωπικό ημερολόγιο αλμυρών και γλυκών δημιουργιών!
Αρχική σελίδα
Μεζούρες
Ιστολόγια
Food Gallery
Sweet Gallery
Βραβεία
Τούρτες - cupcakes - μπισκότα
Εβδομαδιαία μενού
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013
Ηπειρώτικη μπαμπανέτσα με σπανάκι και παντζαρόφυλλα
Μπατσαριά ή μπαμπανέτσα, η ηπειρώτικη πίτα με τις χίλιες δύο παραλλαγές. Κάθε νοικοκυρά έχει και μια παραλλαγή για το χυλό αλλά και για τη γέμιση. Όλες όμως οι παραλλαγές καταλήγουν σε απίστευτη νοστιμιά.
Μια υπέροχη πίτα, που γίνεται συχνά και με καλαμποκάλευρο αλλά και το άσπρο αλεύρι δεν αποκλείεται. Η συγκεκριμένη πίτα είναι απ΄αυτές που αγαπώ πολύ κι έτσι η μαμά μου, ξέροντας την αδυναμία μου αλλά και την δική της (-:))) την έφτιαξε και μου την παρουσίασε στο τραπέζι όταν γύρισα από τα μαθήματα κάποιο βράδυ. Είναι υπέροχο σνακ, καταπληκτικό δείπνο αλλά και το πρωί νοστιμότατο αλμυρό συνοδευτικό του καφέ.
Αν σας αρέσουν οι πίτες... δοκιμάστε την και δεν θα σας απογοητεύσει!
ΥΛΙΚΑ για ταψί 30-32 εκ. διάμετρο
Χυλός ζύμης
4 φλ.τσ. αλεύρι
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Αλάτι και πιπέρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Νερό όσο χρειάζεται για να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός
Για τη γέμιση
500 γρ. σπανάκι, ψιλοκομμένο
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Τα φύλλα από 7-8 παντζάρια, ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
400 γρ. φέτα ή ανθότυρο θρυμματισμένο (προαιρετικά)
2-3 αβγά ελαφρά χτυπημένα (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι
1 πρέζα εστραγκόν
1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο + λίγο ακόμη για το άλειμα του ταψιού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου στον αέρα.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση
Βάζουμε το σπανάκι, τα κρεμμύδια, τα κρεμμυδάκια και τα παντζαρόφυλλα με το ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να σοταριστούν για 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το εστραγκόν.
Εάν θέλουμε την πίτα νηστίσιμη αφήνουμε έτσι τη γέμιση.
Εάν κάνουμε την πίτα αρτύσιμη, μόλις τα χόρτα κρυώσουν λίγο, προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα, τα αβγά και ανακατεύουμε καλά.
Ετοιμάζουμε το χυλό ζύμης
Βάζουμε σε ένα μπολ, το αλεύρι, το μπέικιν, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέτουμε σιγά σιγά νερό έως ότου έχουμε έναν παχύρρευστο χυλό.
Ετοιμάζουμε την πίτα
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο το ταψί και ρίχνουμε τον μισό από τον χυλό.
Επάνω τοποθετούμε τη γέμιση με τα χόρτα.
Ύστερα, περιχύνουμε με τον υπόλοιπο χυλό.
Βάζουμε στο φούρνο για 1 ώρα περίπου ή έως ότου ροδίσει η πίτα μας πάνω και κάτω.
Μόλις ετοιμαστεί, σβήνουμε το φούρνο και βγάζουμε την πίτα.
Την αφήνουμε να κρυώσει για 10-15 λεπτά και την κόβουμε.
TIPS
* Ο χυλός στη συγκεκριμένη πίτα έχει διάφορες παραλλαγές. Μπορούμε, άνετα, να χρησιμοποιήσουμε καλαμποκάλευρο, γάλα, αριάνι ή γιαούρτι αλλά και αυγό. Απλά έτσι δεν είναι νηστίσιμη γι αυτό και σας έδωσα την απλή και νηστίσιμη μορφή της.
Print Friendly and PDF
Αναρτήθηκε από Tante Kiki στις 10:00 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Ετικέτες Νηστίσιμα φαγητά, Πίτες - Πίτσες - Τάρτες
Αντιδράσεις:
41 σχόλια:
Αγγελικη Ν16 Απριλίου 2013 - 10:30 π.μ.
Υπέροχη η πίτα της μαμάς σου Κική μου! Μου άρεσε η λεπτομέρεια με το Εστραγκόν! Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά, ίσως...
Εγώ την φτιάχνω κάθε φορά που θέλω να ξαλαφρώσω το ψυγείο από χορταρικά...
Φιλάκια
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:19 π.μ.
Καλημέρα Αγγελική μου! Το εστραγκόν δίνει πράγματι στην πίτα ένα ιδιαίτερο άρωμα και το χρησιμοποιώ σε χορτόπιτες... αλλά για μένα το νοστιμότερο είναι τα παντζαρόφυλλα.
Πράγματι είναι τέλεια λύση!
Φιλιά!
Απάντηση
Mari Beika16 Απριλίου 2013 - 10:44 π.μ.
Τρελαίνομαι για πίτες, θα την φτιάξω με αριάνι αφού δεν νηστεύω, φαίνεται υπέροχη!!
Φιλιά πολλά.
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:20 π.μ.
Γίνεται πολύ ξεχωριστή και με αριάνι Μαρία μου...αξίζει να τη δοκιμάσεις!
Φιλάκια!
Απάντηση
Amelie16 Απριλίου 2013 - 11:18 π.μ.
Νοστιμότατη στα σίγουρα η σημερινή πίτα, καλή ιδέα για το αυριανό μας φαγητό!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:20 π.μ.
Πράγματι γίνεται τέλεια και για φαγητό που τα περιλαμβάνει όλα, χορταρικά και ...ζυμάρι! Πλήρες γεύμα!
Απάντηση
Beauty Follower16 Απριλίου 2013 - 11:35 π.μ.
Πιτες, αγαπημενο φαγητάκι!
Απάντηση
Craftland gr16 Απριλίου 2013 - 11:36 π.μ.
αχ να εισαι καλα,θα την δοκιμασω με καλαμποκαλευρο για να φαι και η μικρη.φανταζομαι εκτος απο χορτα ,μπορουμε να κανουμε και αλλη γεμιση,ε;πχ με τυρια;
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:21 π.μ.
Με καλαμποκάλευρο γίνεται εξίσου τέλεια! Βάλε και τη γέμιση που θέλεις και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελλαθεί η μικρούλα σου!
Απάντηση
syros2js16 Απριλίου 2013 - 11:37 π.μ.
Η Ηπειρώτισσα μαμά μου, θα ενθουσιαστεί με αυτή τη συνταγή!!!
Κι εμείς που θα την... τιμήσουμε, ακόμα παραπάνω!!!
;-)
Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
Καλημέρα!!!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:23 π.μ.
Αφού είναι από την Ήπειρο σίγουρα θα την ξέρει ήδη Ιωάννα μου! Είναι καθαρά Ηπειρώτικη πίτα! Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει!
Φιλάκια καλημέρας!
Απάντηση
peps16 Απριλίου 2013 - 11:40 π.μ.
Αχ τι μου κάνεις!!!!
Σούπερ η πίτα σου!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:23 π.μ.
Χαίρομαι που σου άρεσε Πέπη μου!
Απάντηση
ΕΛΕΝΑ16 Απριλίου 2013 - 12:28 μ.μ.
Την μπαμπανετσα την έχω συνδυάσει κι εγώ με Πάσχα!
Με καλαμποκάλευρο την ξέρω, αλλά να που γίνεται ωραότατη και με άσπρο αλεύρι!
Γεια στα χέρια της μανούλας!
Φιλιά!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:29 π.μ.
Τί περίεργο Έλενά μου ...κι εγώ και δεν ξέρω γιατί!
Γίνεται και με τα δύο είδη αν και η μαμά μου χρησιμοποίησε άσπρο γιατί είχαμε ξεμείνει από καλαμποκάλευρο. Έγινε όμως τέλεια και ίσως λίγο πιο αέρινη.
Να είσαι καλά και φιλάκια!
Απάντηση
Ανώνυμος16 Απριλίου 2013 - 12:58 μ.μ.
Τα πολλα συγχαρητηρια στη μανουλα σου Κικη μου!!
ΥΠΕΡΟΧΗ η πιτουλα της!! Σα να τη μυριζω,σα να νομιζω οτι μπορω να την πιασω..παραισθησες ε?? Χμ..με τετοια πιτα πως να μην εχω!!??
Αν εχει βγαλει κ τις φωτος εκεινη...τοτε ειναι πολυυυυ κρυφο ταλεντο!! :-D
Θα την φτιαξω αμεσα στη νηστισιμη εκδοχη της κ θα βαλω φετα νηστισιμη!
Να εχεις πολυ καλη ημερα Κικη μου!
σε φιλω πολυ!
Ευη
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:33 π.μ.
Ευχαριστώ Εύη μου αλλά αν είχε βγάλει και τις φωτό...τότε θα έκανε και foodblogging χαχαχα!
Να είσαι καλά! Ναι, να τη δοκιμάσεις ...είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει!
Φιλάκια!
Απάντηση
The Dark Chef16 Απριλίου 2013 - 2:27 μ.μ.
Πω πω τι μου θύμισες... Ο πατέρας μου ήταν από Ήπειρο και οι θείες μου κι αδελφές του, ήταν μαστόρισσες σ' αυτού του είδους την πίτα με καλαμποκάλευρο η οποία ήταν η αγαπημένη μου μακράν! Την έχω δοκιμάσει στη νηστίσιμη εκδοχή της με μπόλικο άγριο μάραθο αλλά ποτέ με παντζαρόφυλλα. Ωραία προσθήκη/παραλλαγή και επίσης δεν είχα σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιήσω άσπρο αλεύρι, για μια δοκιμή όμως γιατί όχι?
Καλή συνέχεια Κική!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 7:41 π.μ.
Όλες οι Ηπειρώτισσες γνωρίζουν την τέχνη της πίτας και ειδικά αυτής της πίτας. Με το μάραθο φαντάζομαι είναι πεντανόστιμη αλλά δοκίμασέ την και με τα παντζαρόφυλλα που της δίνουν μια διαφορετική και πιο γλυκιά επίγευση!
Φιλιά!
Απάντηση
Martha16 Απριλίου 2013 - 3:57 μ.μ.
Καλά, τι φοβερή πίτα είναι αυτή;;;Καλαμποκάλευρο στα σίγουρα θα βάλω όταν την κάνω, και λέω μια φορά να τη δοκιμάσω στα νηστίσιμά μου χωρίς τυρί κι αυγά, και μία μετά, να την κάνω δυναμίτη με τα όλα της. Εύγε Κικίτσα!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:50 π.μ.
Χαίρομαι που σου άρεσε Μάρθα! Δοκίμασέ την και θα ξετρελλαθείς, πανεύκολη, πεντανόστιμη και με πολλές παραλλαγές στη γέμιση!
Καλή σου μέρα!
Απάντηση
Roula T.16 Απριλίου 2013 - 4:03 μ.μ.
Πολύ λαχταριστή, υπέροχη Κική μου!!!!
Φιλιά.
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:50 π.μ.
Δοκίμασέ την Ρούλα μου...αξίζει!
Απάντηση
Ερμιόνη16 Απριλίου 2013 - 4:16 μ.μ.
Υπέροχη πιτούλα, ιδανική για μένα που δεν ανοίγω φύλλο!
Και πολύ πλούσια σε γεύσεις!
Φιλιά πολλά!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:52 π.μ.
Ναι είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη Ερμιόνη μου!
Και φυσικά, μπορείς να βάλεις ό,τι γέμιση θέλεις!
Φιλία καλημέρας!
Απάντηση
purpleleath16 Απριλίου 2013 - 4:34 μ.μ.
Τέλεια φαίνεται!!! Είμαι σίγουρη ότι είναι πεντανόστιμη!!! Πολλά φιλιά
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:52 π.μ.
Αξίζει να τη δοκιμάσεις! -:)))
Φιλάκια!
Απάντηση
sundayspoon16 Απριλίου 2013 - 7:23 μ.μ.
Κική μου, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ φύλλα από παντζάρι σε πίτα! Μου έδωσες φοβερή ιδέα! Πάω να δω αν έχω και τα υπόλοιπα υλικά...
Πολλά φιλάκια!
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:54 π.μ.
Δοκίμασέ τα Αναστασία μου... θα σου αρέσουν γιατί έχουν μια υπέροχη γλυκιά επίγευση κι έτσι εκμεταλλευόμαστε και όλα όσα συνοδεύουν τον υπέροχο, κατακόκκινο βολβό! -:)))
Φιλάκια και καλή σου μέρα!
Απάντηση
Penelope16 Απριλίου 2013 - 10:39 μ.μ.
Εξαιρετική στην όλη σύνθεση όπως και στην εκτέλεση άλλωστε Κική μου. Και κοίτα να δεις που πατσαρόφυλλα δεν έχει τύχει, να χρησιμοποιήσω σε πίτα ποτέ.
Καλό βράδυ εύχομαι.
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:55 π.μ.
Χρησιμοποίησέ τα, την επόμενη φορά Πηνελόπη μου...γίνονται πολύ ωραία!
Καλή σου μέρα!
Απάντηση
para-kelsoscooks16 Απριλίου 2013 - 11:11 μ.μ.
Εύκολη στην εκτέλεσή της η ηπειρώτικη μπαμπανέτσα και σίγουρα νόστιμη και στην νηστίσιμη αλλά και πόσο μάλλον στην αρτίσιμη εκδοχή της.
Φιλιά καληνύχτας
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:56 π.μ.
Πανεύκολη και πεντανόστιμη! Πίτα της στιγμής θα την έλεγα Σωσώ μου... και στις δύο εκδοχές της αν και, πράγματι, στην αρτύσιμη είναι ανώτερη!
Φιλάκια!
Καλή σου μέρα!
Απάντηση
Foteini Thes16 Απριλίου 2013 - 11:44 μ.μ.
Μία πίτα μονταρισμένη από τα πιο άξια χέρια!Από τα χέρια μιας παλιάς και σοφής νοικοκυράς που σε καμμιά περίπτωση δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την αξεπέραστη τέχνη της,το αδιάκοπο μεράκι της και την αδιαπραγμάτευτη πείρα της.
Με υλικά κόπου και κήπου,αλλά και με πινελιές τολμηρές αρωματικών στοιχείων,μας κερνά υπέροχα κομμάτια πίτας με παράδοση και μαεστρία ετών.
Συγχαρητήρια στην μανούλα σου Κική μου για την υπέροχη πίτα!!
Καλό σας βράδυ!Φιλιά πολλά,πολλά/
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 8:57 π.μ.
Να είσαι καλά Φωτεινή μου... με τη μαμά μου έχουμε την ίδια αδυναμία στις πίτες και συνήθως έχουμε κάθε μέρα ένα είδος πίτας στο σπίτι.
Πάντως αξίζει να δοκιμαστεί γιατί είναι πεντανόστιμη και πανεύκολη!
Φιλάκα!
Απάντηση
Rosita Vargas17 Απριλίου 2013 - 1:55 π.μ.
Se ve irresistible me encanta muy muy rico,cuando era pequeña compraba esos dulces de adornos ahora no los venden,abrazos y abrazos.
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 9:01 π.μ.
Me alegro de que te gustaba el pastel es Rosita. Vale la pena probarlo ... Puedes añadir el rojo dentro remolacha.
Que tengas un buen día
Απάντηση
Γιαγιά Κασσιανή17 Απριλίου 2013 - 4:47 π.μ.
Τι πίτα είν' αυτή καλή μου Κική;
Κόλασηηηη....
Μμμμμ νιαμ νιαμ ...(και άλλα τέτοια πολλά)
Πολλά γλυκά φιλάκια
Σόφη
Απάντηση
Απαντήσεις
Tante Kiki17 Απριλίου 2013 - 9:02 π.μ.
Είναι πανεύκολη και πολύ νόστιμη Σοφάκι μου...αξίζει να τη δοκιμάσεις!
Γλυκιά καλημέρα και φιλάκια! -:))
Απάντηση
Ειρήνη Ε.17 Απριλίου 2013 - 9:42 π.μ.
Γεια στα χέρια της μανούλας σου, Κική. Πολύ ωραία η πίτα της! Οι Ηπειρώτικες πίτες, είναι από τις πιο γνωστές. Πάντα θαύμαζα φίλη μας, από τα Ζαγοροχώρια, όταν την έβλεπα να ανοίγει φύλλο για πίτα!! Τα χέρια της πετούσαν. Και εγώ με καλαμποκίσιο αλεύρι γνωρίζω την μπαμπανέτσα, αλλά και με το λευκό, είναι μια χαρά. Μια γρήγορη σχετικά πίτα, αλλά νόστιμη. Για όποτε δεν έχουμε καιρό να ανοίξουμε φύλλο, είναι ιδανική πρόταση.
Καλή σου ημέρα.
Απάντηση
αναστασια22 Απριλίου 2013 - 9:42 π.μ.
Μπραβο Κικη παρα πολυ νοστιμη πιτα!Μολις βγηκε απο το φουρνο και ειναι πραγματικα τελεια!Μετα το Πασχα θα δοκιμασω και την αρτυσιμη εκδοχη της που φανταζομαιτα αυγα,τα τυρια και το γαλα θα την απογειωσουν!Σε ευχαριστω για τη συνταγη.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
Φόρτωση περισσότερων...
Η γνώμη σας είναι πολύτιμη!
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ
glitter-graphics.com
Όπως λατρεύω τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική αλλά και την υπέροχη μπλογκογειτονιά μας ελπίζω να λατρέψετε κι εσείς τις συνταγές μου και να σας "βλέπω" συχνά. Όλες είναι δοκιμασμένες και μπορείτε να τις φτιάξετε χωρίς τον φόβο της αποτυχίας.
Τα σχόλιά σας είναι σημαντικά γιατί η ανταλλαγή απόψεων μας βελτιώνει!
Αν έχετε απορίες ή θέλετε να δείτε δημοσιευμένη κάποια συνταγή σας δεν έχετε παρά να τη στείλετε, με το όνομά σας και με φωτογραφίες, στο παρακάτω e-mail : vxanth2010@gmail.com
Tante Kiki
Traduction Translation
Το προφίλ μου
Η Φωτό Μου
Tante Kiki
Προβολή πλήρους προφίλ
Αναζητήστε τη συνταγή που θέλετε
Φόρτωση...
My banner
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!
Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ...
ΓΑΛΛΙΚΑ Β. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ
Kλειστά τμήματα 2-4 ατόμων & Ιδιαίτερα μαθήματα
Τιμές μειωμένες (με αποδείξεις)
Ταχύρρυθμη Προετοιμασία όλων των μαθητών
4μηνα τμήματα Φοιτητών & Ενηλίκων
(έναρξη Οκτώβριο & Φεβρουάριο)
* DELF-DALF, SORBONNE, KΠΓ, ΛΙΕΓΗΣ
* TCF / ERASMUS
* ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Επίσης τμήματα :
* Σχολικής Υποστήριξης
* Δημιουργικής απασχόλησης
Περισσότερες πληροφορίες & Επικοινωνία
Οι φωτογραφίες μου
Οι συνταγές μου
25η Μαρτίου (7)
Cheesecakes (1)
Gingerbread house (1)
Giveaways (3)
Gourmet γεύσεις (16)
Guest Post (1)
Smoothies (2)
Toppings (1)
Videos (6)
Ήθη και Έθιμα (6)
Αγ.Βαλεντίνου (6)
Αγαπημένες γεύσεις των σταρ (2)
Αλείμματα (4)
Ανακύκλωση γλυκών περισσευμάτων (10)
Ανακύκλωση περισσευμάτων (24)
Αποδράσεις (7)
Αποστείρωση - Παστερίωση (1)
Απόψεις (1)
Αρτοποιήματα (15)
Αυγά (29)
Βιβλία (3)
Βραβεία (12)
Γενέθλια (17)
Γιορτές (25)
Γιορτινά πιάτα (28)
Γιορτινές φωτογραφίες (13)
Γλυκά απλά και εύκολα (95)
Γλυκά Διαίτης (25)
Γλυκά του κουταλιού (18)
Γλυκά του κόσμου (8)
Γλυκά Χριστούγεννα (39)
Γλυκά ψυγείου (38)
Γλυκά ψωμιά (8)
Γνωστοί σεφ δημιουργούν (4)
Γρανίτες - Σορμπέ (2)
Δείπνο (7)
Διατροφικές πληροφορίες (23)
Διεθνής κουζίνα (8)
Δωροπροτάσεις (2)
Δώρα από την κουζίνα (19)
Εβδομαδιαίο μενού (22)
Εθνικές επέτειοι (1)
Ενημέρωση (4)
Εορταστικό μενού (5)
Επιδόρπια (132)
Ευχές (21)
Ζυμαρικά (53)
Ζύμες (20)
Θεοφάνεια (1)
Ιστορία και γεύσεις (5)
Κέικ - Cupcakes - Muffins - Brownies (75)
Κέικ - Cupcakes - Muffins - Brownies αρμυρά (3)
Καθαρά Δευτέρα (6)
Καθημερινή κουζίνα (274)
Καλό Καλοκαίρι (1)
Καραμέλες (1)
Κατσικάκι (2)
Κεράσματα - Mignardises (19)
Κιμάς (42)
Κληρώσεις (2)
Κομπόστες (3)
Κρέμες (17)
Κρασιά (1)
Κρύες σούπες (3)
Κυρίως πιάτο (230)
Λαχανικά (86)
Λικέρ (7)
Λουκάνικα (1)
Μαρινάδες (2)
Μαρμελάδες (28)
Μοριακή γαστρονομία (1)
Μοσχάρι (18)
Μπάρες (8)
Μπαχαρικά & Αρωματικά (3)
Μπισκότα - Κουλουράκια (62)
Μπισκότα - Κουλουράκια αλμυρά (7)
Μυστικά και ιδέες (7)
Νηστίσιμα γλυκά (47)
Νηστίσιμα φαγητά (48)
Οι δικές σας συνταγές χωρίς παρέμβαση - Γλυκά (2)
Ορεκτικά - Μεζέδες (76)
Οσπρια (21)
Πάσχα (26)
Πίτες - Πίτσες - Τάρτες (61)
Πίτες - Πίτσες - Τάρτες γλυκιές (18)
Παγωτά - Μousse (33)
Παιδί και διατροφή (59)
Παιδικά μαγειρέματα με τη μαμά (12)
Παιχνίδια (7)
Πατάτες (13)
Πουλερικά (54)
Προτάσεις (12)
Προώθηση (5)
Πρωινό (44)
Πρωτοχρονιά (10)
Πρώτο πιάτο (7)
Πώς γίνεται; (1)
Ριζότο (22)
Ροφήματα - Ποτά (9)
Σάλτσες - Ντρέσινγκ - Ντιπ (26)
Σάλτσες γλυκιές (4)
Σαλάτες (31)
Σαλάτες-αλοιφές (11)
Σιροπιαστά γλυκά (17)
Σιρόπια (5)
Σκέψεις (24)
Σνακ (118)
Σοκολάτα (75)
Σουφλέ (6)
Σούπες (23)
Στα μικροκύμματα (3)
Συμμετοχές (1)
Συναντήσεις (1)
Συνοδευτικά πιάτα (31)
Συνταγές διαίτης (33)
Συνταγές διασήμων (2)
Τεχνικές: Μαθαίνω να... (29)
Τοπικές σπεσιαλιτέ (8)
Τουρσιά (1)
Τούρτες (19)
Τσικνοπέμπτη (4)
Τσουρέκια (10)
Φαγητά εύκολα κι απλά (76)
Φρουτογλυκά (20)
Φτιάχνω στο σπίτι (13)
Φυτικά προϊόντα για χορτοφάγους και μη (3)
Φωτογραφίες (32)
Φωτό (2)
Χοιρινό (23)
Χριστούγεννα (22)
Χωρίς γλουτένη (1)
Χωρίς ζάχαρη (4)
Ψάρι - Θαλασσινά (26)
Ψωμί (28)
Follow this blog with bloglovin
Follow on Bloglovin
Αρχειοθήκη ιστολογίου
► 2011 (371)
► 2012 (345)
▼ 2013 (326)
Ιανουάριος 2013 (31)
Φεβρουάριος 2013 (26)
Μάρτιος 2013 (28)
Απρίλιος 2013 (30)
Μάϊος 2013 (27)
Ιούνιος 2013 (29)
Ιούλιος 2013 (27)
Αύγουστος 2013 (22)
Σεπτέμβριος 2013 (26)
Οκτώβριος 2013 (26)
Νοέμβριος 2013 (26)
Δεκέμβριος 2013 (28)
► 2014 (91)
Ελάτε μαζί μου στο My Taste
Top blogs συνταγών
Θα με βρείτε κι ΕΔΩ
FAMECOOK: The social network for food lovers
Γράφω κι εδώ...
Τα νέα όλου του ελληνισμού !
Θα με βρείτε και στο περιοδικό
Θα με βρείτε και στο περιοδικό
Θα με βρείτε κι εδώ...
http://biologikaorganikaproionta.com
Image and video hosting by TinyPic
Ένα δωράκι από τη Valia
Ένα δωράκι από τη Valia
Η Tante Kiki στον Αθήνα 9.84
OΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
http://drasigreekblogger.blogspot.gr/
Image and video hosting by TinyPic
Chez youkette
Follow me!
Πνευματικά Δικαιώματα - Copyright
ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα τα κείμενα, οι συνταγές και οι φωτογραφίες αυτού του blog αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τον νόμο 2121/1993.
Μέλος των
Μέλος των
Μέλος του
Μέλος του
Μέλος των
noimage
greek blogs by women!
Member of the Greek blogs by women!
Η Tante Kiki στα
Η Tante Kiki στον Συνταγούλη
Η Tante Kiki στις "Πιο νόστιμες συνταγές"
H Tante Kiki στο
Flickr logo. If you click it, you'll go home
Follow Me on Pinterest
follow me on culinote
Follow @tantekiki1
Χαμόγελο του παιδιού
Χαμόγελο του παιδιού
Παιδικά χωριά SOS
Παιδικά χωριά SOS
Copyright
ask2use.com: Μόνο αποσπασματική αντιγραφή
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!
Food Press
Chef on air
CookSmartByCocaCola/Antenna TV
Mega tv - "Μπουκιά και συγχώριο"
Mega tv - "Το πρωϊνό μου"
Nostimies enet
Olive Magazine
Top Chef - Antenna tv
Άκης Πετρετζίκης
Βήμα Gourmet
Γαστρονόμος online
Γεύσεις στη φύση
Γλυκές Ιστορίες
Ποικιλία γεύσεων
Cookle.gr - Μηχανή αναζήτησης συνταγών
Γεύσεις του κόσμου
Foodbuzz
Protected by Copyscape Online Plagiarism Detection
Συνολικές προβολές σελίδας
free counters
Powered By Blogger
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Better homes and gardens
Country home
Country home ideas
Country living
Home designing
Home life
House and home
House to home
Marie Claire maison
Martha Stewart's home
ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Au pays des merveilles
Rose tea cottage
The book of secrets
The house in roses
Anniversaire - Birthday
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ...
ΑΝΘΟΝΕΡΑ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ: SALVIA
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Τί ώρα είναι;
Thessaloniki Time
Τί μέρα έχουμε;
Free Calendar
Feedjit
Δημοφιλείς αναρτήσεις
Παγωτό παρφέ χωρίς αβγά, σε δύο γεύσεις: βανίλια και σοκολάτα
Τί θα λέγατε για ένα παγωτό το Σαββατοκύριακο;; Είτε πάνω σε χωνάκι, είτε σε μπολάκι δεν παύει να ασκεί μιαν ακαταμάχητη γοητεία και να ...
Προφιτερόλ με σπιτικά σου, η κλασσική σοκολατονοστιμιά
... με διπλή σάλτσα σοκολάτας!!! Πριν μερικές ημέρες που γιόρταζε ο γαμπρός μου, η αδελφή μου έφτιαξε το συγκεκριμένο προφιτερόλ γ...
Πορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι σε δύο εκδοχές...
Εσείς προτιμάτε τη παραδοσιακή ή μια πιο πρωτότυπη; Καλησπέρα σας!!! Μόλις γύρισα από ένα τρίωρο "ατελιέ" στην Α...
Γλυκό ψυγείου στο πι και φι!!
Καλημέρα σας! Βροχερό το Σαββατοκύριακο αυτό και, φυσικά, όσο προχωράμε προς την καρδιά του φθινοπώρου αυτό θα είναι συχνότερο. Δεν ξέρω...
Γλυκό κουταλιού μήλο
...ένα γλυκό σε 30 λεπτά! Την προηγούμενη Τετάρτη στο σεμινάριο που παρακολουθώ ετοιμάσαμε διάφορα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες κα...
Λικέρ φράουλας, καθαρό και διάφανο
Θέλετε ένα διάφανο λικέρ φράουλας, με έντονο φραουλί χρώμα και άρωμα;;; Εάν ναι, τότε πάμε να το φτιάξουμε με τον παρακάτω τρόπο! Φτιάχν...
Κοντοσούβλι μαριναρισμένο, στη λαδόκολλα
Πώς να το περιγράψεις;;; Μαλακό...λιώνει στο στόμα, καλοψημένο... τόσο όσο χρειάζεται, νόστιμο... σαν να βρίσκεσαι στο Μέτσοβο που είναι...
Καραμέλα γάλακτος... αλλιώς Dulce de Leche ή Confiture de Lait
Όταν πρωτοδιάβασα για την καραμέλα γάλακτος από ζαχαρούχο γάλα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν...πωπώωωω, τί δύσκολη!!! Αλλά κι επικίνδυνη!!!...
Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γέμιση για κοτόπουλο ή γαλοπούλα
Καλή σας μέρα! Τρίτη σήμερα και μετά τα γενέθλια της Ιωάννας, επανήλθαμε στην κλασσική ροή των ημερών προς τα Χριστούγεννα. Εν τω μεταξύ...
Πώς ξαλμυρίζουμε τον υγράλατο μπακαλιάρο;
25 Μαρτίου αύριο, εθνική γιορτή και γιορτή του μπακαλιάρου ταυτόχρονα, που έχει την τιμητική του σε όλες τις μορφές του! Πώς όμως τον ξα...
Η λίστα ιστολογίων που διαβάζω συχνότερα
COOKANDFEED
Μαθαίνουμε για την κοιλιοκάκη
Πριν από 31 δευτερόλεπτα
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Οι τέλειες τηγανιτές πατάτες: Όλα τα μυστικά
Πριν από 56 δευτερόλεπτα
Είμαι παιδί
Μικρές συνήθειες και πασχαλινός στολισμός
Πριν από 3 ώρες
stars and icicles
ανοιξιατικο στολισμα !!!!!!!
Πριν από 3 ώρες
Kitchen Stori.es
Πασχαλινό Τσουρέκι Γεμιστό & τα Αποτελέσματα του Giveaway
Πριν από 4 ώρες
IL LABORATORIO DI MM_SKG
Η ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ♦♦ LA CREMA PASTICCERA AL MICROONDE
Πριν από 4 ώρες
Aussi Dimi decoupage
Easter's on it's way ! Holy Week !
Πριν από 12 ώρες
Aroma Vanillias
Πάσχα...με άρωμα λεμονιού
Πριν από 18 ώρες
SweetAmbs
Mini Plaque Cookie Cutter Giveaway WINNERS!
Πριν από 20 ώρες
Παίζουμε μαζί
Πασχαλινό βάζο!
Πριν από 21 ώρες
Amelie Delicatessen
MOUSSE ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Πριν από 1 ημέρα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Πασχαλινή πίτα με αυγά
Πριν από 1 ημέρα
The Sweet Adventures of Sugar Belle
Easter Bunny Cookies with Cookies with Character {Guest Post}
Πριν από 1 ημέρα
Έγινα 60 !Ε! και...
Κούραση γλυκιά και γυναικεία..
Πριν από 1 ημέρα
Συνταγές της Ασπρούλας
Χταποδάκι με σταμναγκάθι και ασκρολίμπρους.
Πριν από 1 ημέρα
Κορίτσια Για Σπίτι
Δερμάτινα σημειωματάρια κι άλλες χειροτεχνίες
Πριν από 2 ημέρες
H μάνα του ... λόχου
Πασχαλινά κουλουράκια με ξύσμα λεμονιού
Πριν από 2 ημέρες
Τα ταξίδια μου
Ψωμί Ολικής με Φυσικό Προζύμι - Natural Sourdough Bread
Πριν από 2 ημέρες
Τι θα φάμε σήμερα ; What are we going to eat?
Πράσινη σαλάτα με υπερτροφές, vegan μοτσαρέλλα και σως πετιμεζιού-Green salad with vegan mozzarella and grape syrup sauce
Πριν από 2 ημέρες
Creative Moments
Οι λαγοί του Πάσχα!!!
Πριν από 2 ημέρες
The one with all the tastes
Πανεύκολο και νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα
Πριν από 3 ημέρες
Captain Cook
Scones Λαγουδάκια κ Πεταλούδες για το Πάσχα
Πριν από 3 ημέρες
δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου
ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ Τ' ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Πριν από 3 ημέρες
S.K. epiloges
Πασχαλινές λαμπάδες 2014 part 2
Πριν από 5 ημέρες
Culinary Flavors
Chocolate Cookies and a Book
Πριν από 6 ημέρες
Εμφάνιση όλων
Ειδήσεις: Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
What kind of flower you are
I am a
Snapdragon
What Flower
Are You?
My nice profile
Girls Myspace Comments
MyNiceProfile.com
Ακολουθήστε με στο Facebook
Vassiliki Xanthopoulou | Δημιουργήστε το δικό σας διακριτικό
Tantekiki.blogspot.com | Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας
Tantekiki.blogspot.com | Προωθήστε κι εσείς τη σελίδα σας
Networked friends
[NetworkedBlogs]
Follow this blog
NEOCOUNTER
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου